Откриване на теч от тераси и бани на съседи

Откриване на теч от тераси и бани на съседи за София и цялата страна. Записаните часове са ориентировъчни и всеки случай на скрит теч има нужда от определено време за откриване на теча. Моля да бъдете търпеливи и да проявите разбиране при евентуално закъснение.  Ние винаги предупреждаваме при закъснение. Благодарим за разбирането!

Откриване на теч от тераси и бани на съседи

Откриване на теч от тераси и бани на съседи

На снимката ясно се вижда температурната разлика на термоканата от околните предмети и предаването на топлина от каната към масата и околната атмосфера. Термографската снимка показва действието на термокамерите и начина на разчитане на диаграмите от термографските изследвания на скрити течове. Всяка термографска камера и всеки обследван обект за скрит теч има характерни различия, спрямо ситуацията и околните условия. Добрият термограф, трябва да познава тези различия и да умее да настрои уреда за откриване на течове (камерата си), без значение от нейният модел. Настройките на термокамерата се определят от обследваният материал, температурата на обикалящата ни среда, скоростта на вятъра, отстоянието от обекта до камерата, използването на други уреди за откриване на теч, както и от ъгъла на обследване на обекта. За откриване на теч се използват и помощни уреди, както вече споменахме. Помощните уреди имат за цел да подпомогнат термографа при настройката на термографската камера.  Те мерят температура, осветеност, скорост на вятъра, разстояние, ъгъл между обследваният обект и термографската камера, както и други физични величини.

Искаме да отбележим, че ненастроена термокамера (дори и последен модел) не е в състояние да направи адекватни термоснимки, термографски изображения и термограми. Същото правило важи и за техническото лице. Термоданимиката и термографията са задължителни сфери с които термографа трябва да е запознат отлично!

Откриване на теч с камера без къртене за цялата страна от ЕЛВИДОМ ООД.

Цена за намиране на скрити течове от 148,00 лева.

Ние сме фирма с професионален дългогодишен опит в използването на термокамера за течове, като работим на ниска цена на база качеството на услугите. Предлагаме също откриване на теч от открита тераса, спиране на теч през фуги, укрепване на балкони, фирми за изграждане на тераси, ремонт на тераса (ремонт на теч от тераса).

За откриване на скрит теч от бани, тераси и течове по ВиК инсталации

Откриване на теч

Телефон за контакт

Работно време от Понеделник до Събота – по график

От 10.00 часа до 20.00 часа

При аварии и скрити течове денонощно 24/7.

Денонощно откриване на скрит теч София и страната.