Откриване на теч без къртене

Откриване на теч без къртене от професионална фирма. Ние сме екип за откриване на скрити течове. Разполагаме с общо 2 термографски камери и много съпътстващи и спомагателни уреди за откриване на теч, като влагомери за строителни материали и ултразвукови устройства. Откриваме скрити течове от бани, теч от тухня, теч от тераса, теч от покрив, течове в мазета, теч от парна инсталация, теч от съседи и други видове скрити течове от водопроводи и канализация. Можете също да използвате инфрачервена камера за откриване на студени зони в стената. Най -влажните зони на стената ще бъдат най -студените и ще се показват като сини или лилави на камерата. Нашата фирма има професионално отношение към всеки клиент, издаваме фактури, както и гаранция за откритият теч.

откриване на теч без къртене в София

Всяка капка чиста вода е ценна. За съжаление 30–50% от водата се губи поради застаряваща инфраструктура. И загубената вода е равна на загубените приходи за доставчика на водоснабдителни услуги. Водата се губи чрез течове и пукнатини в тръбите и техните фитинги. Тъй като по -голямата част от инфраструктурата е под земята, на практика е невъзможно визуално да се определи местоположението на тези течове, освен ако водата не е достигнала повърхността (причинявайки дупки, структурни повреди, изкривяване на настилката и т.н.), а точното местоположение може да е неопределено. Откриването на течове изисква специални технологии, които позволяват на инспекторите да определят точно местоположението и тежестта на течовете от тръбопровода. Това е област, която продължава да расте и напредва, като използва както утвърдени технологии, така и възприемайки нововъзникващи методи.

Използваме термовизионна камера за откриване на течове Flir. Работим от понеделник до събота включително по предварително изготвен график. За да си запазите час при нас за откриване на теч в София трябва да се обадите от предният ден. Всички възможни рекламации и неуредени въпроси се уреждат спрямо законите на КЗП.

Откриване на теч, начини и правила

Констативните протоколи се издават в срок от 5 работни дни от датата на обследването на теча, като предаването им на клиента става по споразумение. Оферта за отстраняване на теча получават само лицата изискващи такава, а не всички! При откриване на теч без къртене се използват различни методи, като целта е да се локализира проблемната зона без да се на рушава повърхносттан стената , пода, тавана или друга повърхност.

откриване на теч без къртене

откриване на теч без къртене

Опита ни в сферата на термогрфията е над 12 години. Имаме сертификат за уредите и предлаганите от нас услуги, както и сертификат по ТТ от сертификационният център на РБ по термодинамика и термография. Лицинзерана фирма за откриване на скрити течове с ниво на сертификатите I-во и II-ро.

Издаваме констативни протоколи и предлагаме отстраняване на открити течове от нас. Предлагаме отстраняване на течове открити от други фирми само с констативен протокол. Протокола не е доклад!  Ние предлагаме откриване и отстраняване на течове от покриви, комини, тераси, балкони, бани, парно, течове от съседи и ВиК инсталации. Откриваме течове от външни и вътрешни инсталации.

Цена за откриване на скрити течове може да разгледате в секция цени на нашият сайт. За повече информация, относно цени на откриване на скрит теч и отстраняване на течове на тел 0895 012345 или на office@elvidom.com

Откриване на теч цена от 90 лв без ДДС