Откриване на теч без къртене

Откриване на теч без къртене от професионална фирма. Ние сме екип за откриване на скрити течове. Разполагаме с общо 2 термографски камери и много съпътстващи и спомагателни уреди за откриване на теч, като влагомери за строителни материали и ултразвукови устройства. Откриваме скрити течове от бани, теч от тухня, теч от тераса, теч от покрив, течове в мазета, теч от парна инсталация, теч от съседи и други видове скрити течове от водопроводи и канализация.  Нашата фирма има професионално отношение към всеки клиент, издаваме фактури, както и гаранция за откритият теч.

откриване на теч без къртене в София

Използваме термовизионна камера за откриване на течове Flir. Работим от понеделник до събота включително по предварително изготвен график. За да си запазите час при нас за откриване на теч в София трябва да се обадите от предният ден. Всички възможни рекламации и неуредени въпроси се уреждат спрямо законите на КЗП.

Откриване на теч, начини и правила

Констативните протоколи се издават в срок от 5 работни дни от датата на обследването на теча, като предаването им на клиента става по споразумение. Оферта за отстраняване на теча получават само лицата изискващи такава, а не всички! При откриване на теч без къртене се използват различни методи, като целта е да се локализира проблемната зона без да се на рушава повърхносттан стената , пода, тавана или друга повърхност.

откриване на теч без къртене

откриване на теч без къртене

Опита ни в сферата на термогрфията е над 12 години. Имаме сертификат за уредите и предлаганите от нас услуги, както и сертификат по ТТ от сертификационният център на РБ по термодинамика и термография. Лицинзерана фирма за откриване на скрити течове с ниво на сертификатите I-во и II-ро.

Издаваме констативни протоколи и предлагаме отстраняване на открити течове от нас. Предлагаме отстраняване на течове открити от други фирми само с констативен протокол. Протокола не е доклад!  Ние предлагаме откриване и отстраняване на течове от покриви, комини, тераси, балкони, бани, парно, течове от съседи и ВиК инсталации. Откриваме течове от външни и вътрешни инсталации.

Цена за откриване на скрити течове може да разгледате в секция цени на нашият сайт. За повече информация, относно цени на откриване на скрит теч и отстраняване на течове на тел 0895 012345 или на office@elvidom.com

Откриване на теч цена от 90 лв без ДДС