Откриване на теч без къртене

Откриване на теч без къртене от професионална фирма.Ние сме екип от двама души за откриване на скрити течове. Разполагаме с общо 2 термографски камери и много съпътстващи и спомагателни уреди за откриване на теч, като влагомери за строителни материали и ултразвукови устройства. Откриваме скрити течове от бани, теч от тухня, теч от тераса, теч от покрив, течове в мазета, теч от парна инсталация, теч от съседи и други видове скрити течове от водопроводи и канализация.  Фирма сме и издаваме фактури на своите клиенти, както и гаранция за откритият теч.

откриване на теч без къртене

Използваме термовизионна камера за откриване на течове Flir. Работим от понеделник до събота включително по предварително изготвен график. За да си запазите час при нас за откриване на теч в София трябва да се обадите от предният ден. Всички възможни рекламации и неуредени въпроси се уреждат спрямо законите на КЗП.

Откриване на теч без къртене, начини и правила

Констативните протоколи се издават в срок от 5 работни дни от датата на обследването на теча, като предаването им на клиента става по споразумение. Оферта за отстраняване на теча получават само лицата изискващи такава, а не всички! При откриване на теч без къртене се използват различни методи, като целта е да се локализира проблемната зона без да се на рушава повърхносттан стената , пода, тавана или друга повърхност.

откриване на теч без къртене

откриване на теч без къртене

Опита ни в сферата на термогрфията е над 12 години. Имаме сертификат за уредите и предлаганите от нас услуги, както и сертификат по ТТ от сертификационният център на РБ по термодинамика и термография. Лицинзерана фирма за откриване на скрити течове с ниво на сертификатите I-во и II-ро.

Издаваме констативни протоколи и предлагаме отстраняване на открити течове от нас. Предлагаме отстраняване на течове открити от други фирми само с констативен протокол. Протокола не е доклад!  Ние предлагаме откриване и отстраняване на течове от покриви, комини, тераси, балкони, бани, парно, течове от съседи и ВиК инсталации. Откриваме течове от външни и вътрешни инсталации.

Цена за откриване на скрити течове може да разгледате в секция цени на нашият сайт. За повече информация, относно цени на откриване на скрит теч и отстраняване на течове на тел 0895 012345 или на office@elvidom.com

Откриване на теч цена от 70,00 лв с ДДС.